Home

Welkom!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Mijn naam is Marleen Delisse, getrouwd en moeder van 2 dochters.

In 2012 viel ik om, mijn systeem was volledig overprikkeld.
Mijn lijf was moe, mijn hoofd was negatief en allerlei angsten sloten me letterlijk af van de buitenwereld.
Paniek, een periode waar ik achteraf heel veel van geleerd heb, maar op dat moment als vreselijk ervaarde.
Ik kreeg medicatie, de emoties werden minder heftig waardoor ik wat beter op de been kon blijven, maar ik wist dat medicatie niet de oplossing was.
Met een aantal lieve coaches ging ik aan de slag en dat maakte dat ik me beter ging voelen.
De ene coach werkte met NEI therapie, de andere coach met NLP, een ander met voetreflex en REIKI, een haptonoom leerde me weer voelen en met IEMT heb ik ervaren dat ik bepaalde vervelende herinneringen niet kan veranderen maar dat ik de emotionele lading er af kan halen, waardoor ik anders naar de herinnering kan kijken. Hoe cool, dat je met je onderbewuste kan communiceren en dat je dit op verschillende manier kan aanpakken in het tempo wat bij jouw past!

Ik werd er zo enthousiast van dat ik een aantal van deze technieken in verschillende opleidingen ben gaan leren en daardoor nu naast mijn parttime baan in de kinderopvang een praktijk aan huis heb voor energetisch werk.

In mijn praktijk ga ik samen met jou en/of je kind op zoek naar de blokkade die zorgt voor het ongewenste gedrag, het ongewenste gevoel of de fysieke klacht die wordt ervaren. 

En nee...bij mij loopt het ook niet altijd perfect, net als ieder ander krijg ik als persoon en als ouder ook te maken met allerlei emoties en gedachten (overtuigingen) bij mezelf of ik ervaar ze bij mijn eigen kinderen. Het is de bewustwording die mij hierin helpt om eens te gaan kijken naar waar iets vandaan komt, wat maakt dat ik me zo voel of dat ik zo reageer? Wat maakt dat de kinderen bepaalde emoties laten zien of gedachten hebben? Op het moment dat we weten waar iets vandaan komt kan ons brein het loslaten, hoeft het brein geen oplossing meer te zoeken en komt er meer balans daar waar nodig op dat moment.