Algemene informatie

Praktische informatie:

Uiteraard hoop en geloof ik dat mijn coachingsessies en de informatie die ter sprake komt je verder helpen, dat klachten zullen verminderen of opheffen.
Daarbij wil ik wel benoemen dat iedereen verantwoordelijk is voor de eigen gezondheid.
Ik ben geen arts en zal dan ook nooit enige vorm van reguliere medische behandeling afraden.
In mijn beleving kunnen de reguliere zorg en de alternatieve zorg een aanvulling op elkaar zijn en heel goed samen gaan.

Privacy:

Voor de behandeling is het noodzakelijk dat ik, als behandelend coach, een dossier aanleg. Dit dossier bevat aantekeningen over de gezondheid en gegevens over de uitgevoerde behandelingen/stappenplan. Ik doe mijn best om de privcay te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvulding omga met de persoonlijke en eventuele medische gegevens en dat ik zorg draag dat onbevoegden geen toegang hebben tot deze gegevens.
Daarnaast heb ik een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim) 
Een klein deel van de gegevens uit het dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik een factuur kan opstellen.
Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van de gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Vereniging van NEI Therapeuten:

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van NEI therapeuten. Deze vereniging heeft als doel de kwaliteit van de aangesloten NEI therapeuten te waarborgen en de naamsbekendheid van NEI groter te maken. De vereniging voorziet in de wet Wkkgz (wet kwaliteit, klachten- geschillen zorg) die eist dat de zorgverleners aangesloten moeten zijn bij een onafhankelijke klachten en geschillencommissie, zie voor meer informatie over de vereninging www.vvnt.nl.
Mijn Registratienummer NIBIG: 527326

Algemene voorwaarden:

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Contact:

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van mijn website of graag een afspraak willen maken.                                                                                     
Marleen Delisse
Van Duppenstraat 4
5491 BW Sint Oedenrode
KvKnummer:  66740460

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-43482481 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als ik niet in staat ben de telefoon direct aan te nemen, laat dan een berichtje achter of stuur een bericht zodat ik zo snel mogelijk terug kan bellen!           

 

Contactformulier