Reiki inwijdingen

JIJ én je KIND!

Na een drukke dag of in een hectische periode is het voor kinderen soms moeilijk om tot rust te komen, vooral ’s nachts. Reiki energie kan daarbij helpen!
Hoe zou het zijn als jij als ouder je kind daarin ZELF kan ondersteunen!?

Heb jij de interesse om voor jezelf de Reiki inwijding te ontvangen zodat je zelf kan gaan werken met deze energie? Of lijkt het je fijn om als ouder de energie door te kunnen geven aan je kind? Dan is dit het moment!

Wat is het effect van Reiki voor jezelf of voor je kind?
- Meer zelfvertrouwen
- Durft meer voor zichzelf op te komen
- Lichaam en geest kunnen ontspannen en komen in balans
- Angsten schuiven naar de achtergrond of verdwijnen zelfs
- Minder gestrest zijn, rust in het hoofd.

 Het leuke van Reiki is dat het niet nieuw voor je is! Je wist het allang, je deed het allang, je herinnert het je weer! Door de inwijding worden je kanalen van deze helende energie weer open gemaakt. Door middel van handoplegging kun je de energie doorgeven aan jezelf of aan een ander. De reiki energie hoeft niet opgewekt te worden of gestuurd, het gaat vanzelf! Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen en dan mag jij het kanaal zijn om de energie door te geven. 

Op het moment dat jij Reiki aan de ander geeft dat je eigen energie tegelijkertijd aangevuld wordt! Win - win!

Ik kies er op dit moment voor om de inwijding individueel door te geven zodat er alle tijd en ruimte is om je vragen te bespreken en om daarna te oefenen zodat je na de inwijding meteen aan de slag kan!

De inwijdingen die ik geef is vanuit de Tera-Mai™ Reiki.
Ik heb zelf de klassieke Reiki inwijding ervaren en later de Tera-Mai™ Reiki. De klassieke Reiki voelt voor mij meer als een zachte lieve energie, de Tera-Mai™ Reiki voelt voor mij wat krachtiger, directer en intenser.

 

De Reiki is onderverdeeld in 3 graden, elke graad hoger is een verdieping. Iedereen groeit hierin in zijn eigen tijd en tempo op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Reiki I: op deze dag wisselen we theorie af met praktijk. Na de inwijding gaan we oefenen met de Reiki energie. Je leert de handposities en hoe je andere personen kan behandelen.
Je krijgt een Reiki handboek mee naar huis en een certificaat. Deze dag duurt ongeveer 3 uur.
De kosten hiervoor zijn € 125,00

Reiki II: Het verschil met Reiki I is dat je op deze dag leert werken met symbolen waardoor je ook Reiki op afstand kan toepassen. Op deze dag wisselen we theorie af met praktijk. Na de inwijding gaan we oefenen met de Reiki energie. Je maakt kennis met de symbolen en hoe je ermee kan gaan werken. We maken er een bijzondere dag van! Je krijgt een Reiki handboek mee naar huis en een certificaat. Deze dag duurt ongeveer 3 uur.
De kosten hiervoor zijn € 125,00

Reiki III: Na deze inwijding ben je instaat om anderen in te wijden in Reiki als Reiki Master.
Je krijgt een Reiki handboek mee naar huis en een certificaat. Deze dag duurt ongeveer 3 uur.
De kosten hiervoor zijn € 150,00

Is dit het moment? Neem contact op!