Reiki

WAT IS REIKI?

In mijn praktijk werk ik graag met Reiki energie. Reiki energie wordt doorgegeven via de handen, maar wat is het dan precies?

De Reiki energie stroomt door alles en iedereen wat leeft en is daarom ook voor iedereen beschikbaar. Iedereen heeft het in zich, alleen zijn we dit vaak vergeten als we ouder worden.
Na een Reiki inwijding worden de Reiki kanalen weer heropend en kunnen we via die kanalen energie doorgeven aan anderen.

Als ik die Reiki energie doorgeef tijdens een behandeling dan ontvang je nieuwe energie, die je in balans brengt en je in staat stelt om jezelf te helen.
Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt in beweging gebracht en laat de energie stromen.

Reiki werkt heerlijk ontspannend, geeft rust en brengt je dichterbij jezelf, brengt je weer beter in balans.

Reiki kan verlichting geven bij verschillende klachten en opgebouwde blokkades in je lichaam, maar het kan ook de persoonlijke groei een duwtje in de goede richting geven!

Reiki kan je o.a. helpen als je minder goed kan slapen, hoofdpijnklachten ervaart, spanning/pijn in de rug, schouders en nek, als je vaak bang bent, bij het maken van lastige keuzes, als je verdrietig bent, onrust ervaart.

Tijdens de Reiki behandeling lig je gekleed op een behandeltafel of je zit op een stoel.
Ik zal door middel van mijn handen op je neer te leggen de energie doorgeven er zal een ontspannen en tevreden gevoel ontstaan.
Een gegeven behandeling zal nog enkele uren, dagen nawerken. Het advies is om na een behandeling extra water te drinken om de afvalstoffen die uit het lichaam mogen verdwijnen sneller af te voeren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of de wens.

 

Reiki

BELANGRIJK:
Een Reiki behandeling is of kan een aanvulling/ondersteuning zijn op de reguliere   geneeskunde.
Reiki vervangt geen reguliere geneeskunde.
Bij ziekte is een reguliere arts altijd het eerste aanspreekpunt!